Társaságunk alapvető célkitűzése biztonságos és jó minőségű halászati, húsipari és gyorsfagyasztott zöldség termékek gyártásával, csomagolásával és szállításával partnereink és fogyasztóink bizalmának megnyerése és megtartása. Az egészséges táplálkozáshoz kívánunk hozzájárulni minőségi termékeinkkel, melyekben tartósító szereket és adalékanyagokat nem használunk fel.
Ennek elérése érdekében társaságunk HACCP rendszert működtet.
A biztonságos élelmiszer-előállítás feltételeinek megteremtéséhez a következő lépéseket tesszük:
Folyamatosan ellenőrzött és tökéletesített, dokumentált HACCP rendszert működtetünk törvényi követelményeknek megfelelően. E megelőző rendszer kiterjed a rendszer hatókörébe tartozó termékekkel kapcsolatos fizikai, kémiai és biológiai veszélyekre, beszerzésükre, tárolásra, a technológia folyamataink minden olyan lépésére, amely társaságunk tevékenységei között szerepel.
Betartjuk az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos mindenkori jogszabályi előírásokat, folyamatosan követjük a szakismeretek bővülését. Ezeknek és a technológiai változásoknak megfelelően napra készen tartjuk rendszerünket, ehhez rendszeres belső képzéseket és felülvizsgálatokat végzünk.
Az élelmiszer-előállítás infrastrukturális feltételeit folyamatosan fejlesztjük, annak megfelelőségét rendszeresen felülvizsgáljuk.
Beszállítóinkat úgy választjuk meg, hogy a beszállított termékeik az előírt élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfeleljenek.
Rendszeres képzések segítségével kívánjuk elérni, hogy a Halker Kft dolgozóinak váljék magatartásává a biztonságos élelmiszeripari szállítói tevékenységre való törekvés, valamint az érdekelt felekhez való etikus hozzáállás.
Mindezen előírások, elvárások teljesítése mellett igyekszünk tevékenységünket környezettudatosan végezni, ezáltal elérve azt, hogy a társaságunk által végrehajtott folyamatok a legkisebb környezetterheléssel járjanak.
A vezetés elkötelezett e feladatok végrehajtását illetően és biztosítja az ehhez szükséges erőforrásokat.
A Halker Kft a HACCP rendszerének működtetésével és folyamatos fejlesztésével törekszik a vevői igények lehető legmagasabb szintű kielégítésére.
Gregorics László Südi Marianna
Tulajdonos Minőségbiztosítási vezető